a

Menu

Digitalbyroed - Lars Roed
Logo, print, billeder, webshop

Ramdals

Smukke Buketter til Enhver Anledning

Projekt & detaljer

Baggrund

Ramdals er en online blomsterhandler, der specialiserer sig i at levere smukke buketter til forskellige anledninger. Deres primære formål er at gøre det nemt for folk at sende blomster og glæde deres nærmeste. Ved at besøge Ramdals’ hjemmeside kan kunderne vælge fra et udvalg af buketter, der passer til forskellige lejligheder som fødselsdage, jubilæer eller bare for at bringe smil og glæde til en særlig person.

Ramdals tilbyder en bekvem og brugervenlig platform, hvor kunderne kan bestille blomster online med få klik. Deres tjenester inkluderer også hurtig og gratis levering af buketterne, så modtageren kan få dem inden for kort tid. Glæden Ved At Give har også fokus på kvalitet og friskhed af deres blomster. De garanterer, at buketterne vil forblive friske i mindst 5 dage, hvilket sikrer, at modtageren kan nyde dem i lang tid.

Udfordring

Ramdals ønskede at skabe en bekvem og brugervenlig online platform, hvor kunderne hurtigt og nemt kunne bestille blomster. De havde behov for et logo, der reflekterede deres brand og værdier, professionelle produktbilleder, der fremhævede buketternes skønhed, samt en webshop, der gjorde hele bestillingsprocessen enkel og problemfri.

Løsning

Jeg blev kontaktet for at hjælpe med at bringe Ramdals’ vision til live gennem design og udvikling af deres online tilstedeværelse.

Ramdals logo

Brand Identitet

Jeg designede et logo, der fanger essensen af Ramdals’ brand – elegance, friskhed og glæde. Logoet inkorporerer blomsterelementer og en moderne typografi, der afspejler virksomhedens dedikation til skønhed og kvalitet.

Billeder

Jeg tog professionelle billeder af Ramdals’ buketter for at sikre, at hver enkelt buket blev præsenteret på en visuelt tiltalende måde. Billederne blev optimeret til brug på deres hjemmeside og sociale medier, så kunderne kunne se de præcise detaljer og skønhed i hver buket. Alle buket billeder blev taget ude i Vadehavet. 

Kontakt mig

Kontakt mig gerne omkring casen eller spørgsmål!