a

Menu

Digitalbyroed - Lars Roed
Logo, print, billeder, webshop

Galleri Vadehavet

Smukt Fotokunst fra Nationalpark Vadehavet

Projekt & detaljer

Baggrund

Galleri Vadehavet er beliggende i Nordens ældste by, Ribe, og ejes af Lars Roed, en prisvindende landskabs- og vadehavsfotograf. Galleriet fokuserer på at fremvise det storslåede Vadehav og det smukke flade, græsklædte landskab langs Nationalpark Vadehavet. Med en passion for at fange lysets spil, naturens råhed og områdets unikke skønhed, tilbyder Galleri Vadehavet en bred vifte af motiver fra Nationalpark Vadehavet, Marsken og Ribe by.

Udfordring

Galleri Vadehavet ønskede at modernisere og styrke deres brandidentitet samt øge deres online tilstedeværelse for at nå et bredere publikum. De havde brug for et nyt logo, der kunne reflektere galleriets essens, professionelle produktbilleder, en brugervenlig webshop og en kunstbog, der fremhæver Lars Roeds værker og visioner.

Løsning

Jeg lavet et logo, fik bygget en webshop, designet flyers, skilte og andet offline markedsføringsmateriale. Derudover styre jeg opsætning af fotokunst i Galleri Vadehavet i Dagmarsgade 9 i Ribe. 

Brand Identitet

Jeg skabte et logo, der afspejler galleriets fokus på naturens skønhed og lys, hvilket giver en moderne og tidløs identitet, der passer til galleriets værdier.

Billeder

Fotografier tages i hele Nationalpark Vadehavets område, fra grænsen til Blåvand. De udvalgte billeder gennemgås og redigeres grundigt i både Lightroom og Photoshop, hvorefter de printes som fotokunst. Værkerne sælges via webshoppen, i det fysiske galleri, på messer og gennem forskellige udstillinger. Selve billedet fungerer som produktet, der bringer naturens skønhed ind i hjemmet.

Kontakt mig

Kontakt mig gerne omkring casen eller spørgsmål!